Portali i Shkollës "Teknike ekonomike", Tiranë
 

LINKS:

PORTALI I ARSIMIT PROFESIONAL

www.google.com

www.yahoo.com

 

DAR / ZA

DAR Berat darberat@yahoo.com
 • ZA Skrapar
zaskrapar@yahoo.com
 • ZA Kucovë
zakucove@yahoo.com
DAR Dibër dardiber@yahoo.com
 • ZA Mat
zyraarsimoremat@yahoo.com
 • ZA Bulqizë
zabulqize@yahoo.com
DAR Elbasan alqi.cabiri@yahoo.com
 • ZA Gramsh
dagramsh@yahoo.com
 • ZA Peqin
ehasalla@gmail.com
 • ZA Librazhd
zalibrazhd@yahoo.com
DAR Fier dar_fier@yahoo.com
 • ZA Lushnje
zalushnje@yahoo.com
 • ZA Mallakastër
arsimorezyra@yahoo. com
DAR Gjirokastër dargjirokaster@yahoo.com
 • ZA Tepelenë
zatepelene@yahoo.com
 • ZA Përmet
dapermet@hotmail.com
 • ZA Krujë
fatmirgega@yahoo.com
DAR Qyteti Tiranë dartirana@yahoo.com
DAR Qarku Tiranë hoxhabilbil@yahoo.com
 • ZA Kavajë
kavajeza@yahoo.com
 • ZA Kamëz
zyraarsimorekamze@yahoo.com
DAR Lezhë dalezhe@yahoo.com
 • ZA Mirditë
gjonk@yahoo.com
 • ZA Kurbin
nduepreci@yahoo.com
DAR Shkodër darslikoder@yahoo.com
 • ZA Malësi e Madhe
zakoplik@yahoo.it
 • ZA Pukë
za-puke@yahoo.com
DAR Korçë darkorce@yahoo.com
 • ZA Kolonjë
zaerseke@yahoo.com
 • ZA Pogradec
zapogradec@yahoo.com
 • ZA Devoll
zadevoll@yahoo.com
DAR Vlorë darvlore@yahoo.com
 • ZA Sarandë
vasolina89@yahoo.com
 • ZA Delvinë
pellumb_qerimi@yahoo.com
DAR Kukës darkukes@yahoo.com
 • ZA Has
zyraarsimorehas@hotmail.com
 • ZA Tropojë
zatropoje@yahoo.com
DAR Durrës dardurres@mash.gov.al
2015 © MMSR, Drejtoria e Arsimit dhe Formimit Profesional
Kreu | Kontakt | SMI-1 | SMI-2
Zhvilluar nga IDRA DiGIS